om mig

Melrose place. TV-serien. En helt ny värld för mig. Jag var 13 eller 14 år när jag visste vad jag ville jobba med, jag ville jobba med samma sak som Amanda och Billy. De jobbade på något som hette annonsbyrå. Så fantastiskt! Det gjorde ju precis sånt som jag tyckte var kul men inte som jag visste att man kunde jobba med. Alla år på mellanstadiet när jag ritade modetidningar och hamrade på gamla skrivmaskiner blev meningsfulla. Tack kabel-tv!  

Jag skapar numera visuella identiteter för varumärken, koncept, förpackningar, kampanjer och events. Mina uppdragsgivare är främst designbyråer men jag arbetar även med företag direkt som vänder sig till konsument eller B2B. Jag är tillgänglig för både korta och längre uppdrag på distans eller i Stockholm.

 
cecilia_borjesson.jpg
 

mer om mig 

Allt digitalt är underbart, men vissa budskap gör sig bäst på papper. Jag driver varumärket Pretty Paper tillsammans med min syster. Vi säljer pappersvaror till olika butiker i runtom i världen. I kollektionen finns bland annat anteckningsböcker, kort och block med maximalistiska mönster och färgstarka budskap. Vi har även en mer minimalistisk del där vi skapar wedding stationery under varumärket Pretty Paper Wedding och erbjuder unika bröllopsinbjudningar, vigselprogram, menyer, placeringskort etc.

Ciao! Cecilia Börjesson

 

X

Säg hej!