om mig

Hur allt startade

Melrose place. TV-serien. En helt ny värld för mig. Jag var 13 eller 14 år när jag visste vad jag ville jobba med, jag ville jobba med samma sak som Amanda och Billy. De jobbade på en annonsbyrå. Oj, oj, så fantastiskt! Det gjorde ju precis sånt som jag tyckte var kul men inte som jag visste att man kunde jobba med. Alla år på mellanstadiet när jag ritade modetidningar och hamrade på gamla skrivmaskiner blev meningsfulla. Tack kabel-tv!  

vad jag gör idag

Jag skapar numera visuella identiteter för varumärken, koncept, förpackningar, kampanjer, produkter, events m.m. Mina uppdragsgivare är främst designbyråer men jag arbetar även direkt med företag som vänder sig till konsument eller B2B.

Jag är nyfiken och orädd inför nya utmaningar. De flesta som jobbat med mig skulle beskriva mig som ambitiös och handlingskraftig. Själv tycker jag att jag är en bra problemlösare och lagspelare. Jag är noggrann och mån om att leverera det som förväntas av mig, och i tid. Oftast levererar jag mer. Jag är skicklig på att prioritera och jag gillar att arbeta i ett högt tempo – men jag är också medveten om när det är dags att bromsa. Jag tycker om att tänka brett och arbeta med varierande uppdrag som sträcker sig över flera kanaler.

Jag är tillgänglig för både korta och längre uppdrag i Stockholm, eller på distans.

 
cecilia_borjesson.jpg
 

Vad jag strävar efter

Skapa designupplevelser som inte bara är “snygga”, utan som också gör skillnad, det kan vara att sticka ut i en viss miljö, guida en mottagare rätt eller förenkla ett flöde. Inspirera och utveckla andra – dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter. Designa utifrån kundens affär och förutsättningar. Inte krångla till det.

mer om mig 

Allt digitalt är underbart, men vissa budskap gör sig bäst på papper. Jag driver varumärket Pretty Paper tillsammans med min syster. Vi säljer pappersvaror till olika butiker i runtom i världen. I kollektionen finns bland annat anteckningsböcker, kort och block med maximalistiska mönster och färgstarka budskap.

 

X

Säg hej!